Youfone is een relatief onbekende provider die zich vooral heeft geprofileerd als sim only aanbieder. Tegenwoordig biedt Youfone ook internet en telefonie voor thuis. De provider heft geen eigen netwerk maar maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Als je een sim only abonnement afsluit bij Youfone profiteer je dus van de kwaliteit en de innovatie van het KPN netwerk, zonder de hoofdprijs te betalen. Je kunt ook een zakelijk abonnement afsluiten bij Youfone tegen aantrekkelijke prijzen. De jonge provider is dus stevig aan de weg aan het timmeren, en of je nu een consument of een ondernemer bent, Youfone is een heel voordelig geprijsd alternatief op alle bekende providers.

Welke abonnementen kun je kiezen bij Youfone?

Youfone heeft 3 verschillende sim only abonnementen. Je kunt kiezen uit een eenjarig, tweejarig of maandelijks opzegbaar abonnement. Het tweejarig abonnement is natuurlijk het voordeligst ten opzichte van het abonnement wat je elke maand kunt opzeggen. Je betaalt voor de extra flexibiliteit. Je kunt gratis overstappen met nummerbehoud en je kunt ook gratis met de klantenservice bellen. Met de gratis MyYoufone app kun je de facturen inzien, en je bundels en abonnement gemakkelijk wijzigen.

Welke bundels kun je kiezen bij Youfone?

Youfone heeft een aantal voordelig geprijsde pakketten voor bellen en internetten. Bij de belbundels heb je keuze uit 50 minuten of sms’jes, 200 minuten of sms’jes of onbeperkt bellen en sms’en. De internetbundels zijn er in 1 GB, 5 GB, 7GB en 10 GB. Je hebt de vrijheid om zelf te kiezen welke bundels je met elkaar combineert. De onbeperkt belbundel met 7 GB aan dat is het meest gekozen sim only abonnement bij Youfone. Je kunt bij Youfone ook tegen extra bijbetaling een bel plafond en een data plafond instellen. Daarmee kun je bepalen dat je boven een bepaald grens geen data of belminuten meer kunt gebruiken. Zo voorkom je onverwachte kosten. Als je op 80 % van het ingestelde plafond bent, krijg je een waarschuwing. Bij 100% is het niet meer mogelijk te bellen of te internetten.

Waarom moet je voor Youfone kiezen?

Youfone is een provider die voordelige sim only abonnementen aanbiedt met het betrouwbare netwerk van KPN. Daarmee haal je kwaliteit tegen een scherpe prijs in huis. Als je een ondernemer bent dan zijn de aantrekkelijk geprijsde abonnementen ook een overweging waard.
Bovendien biedt Youfone een aantal leuke voordelen. Als je een abonnement bij Youfone afsluit, en je overtuigt vrienden of familie om met dezelfde bestel link ook een abonnement af te sluiten, dan krijg je allebei een flinke korting op het bedrag dat je maandelijks moet betalen. Dat scheelt bij het duurste sim only abonnement van Youfone de helft van het abonnementsgeld. Je kunt bij Youfone ook sparen voor korting op je abonnementskosten of gratis MB’s. Dat doe je door via Youfone online te shoppen bij verschillende online shops zoals Cool Blue en Decathlon. Bij je aankoop ontvang je Youcoins. Deze Youcoins kun je inwisselen tegen gratis MB’s of korting op je maandelijkse kosten. De Youcoins maken shoppen dus dubbel zo leuk. Sluit daarom nu een sim only abonnement af bij Youfone.

Scroll naar top