Vodafone is waarschijnlijk de bekendste mobiele provider. Het van oorsprong Britse merk was een van de eerste aanbieders van mobiele telefonie. Het internationaal opererende merk heeft dan ook een enorme staat van dienst opgebouwd en levert al jaren betrouwbare telecomproducten aan een trouwe klantenkring. Vodafone is de een na grootste provider in Nederland met een eigen stabiel en snel netwerk voor mobiele telefonie. Ga je voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dan kies je voor Vodafone.

Welke abonnementen kun je kiezen bij Vodafone?

Vodafone kent twee verschillende typen in sim only abonnementen: Start en Red. Als je voornamelijk bereikbaar wilt zijn en niet al te veel belt of van het internet gebruik wilt maken, dan kies je voor Start. Bel of sms je wel veel en maak je ook veel gebruik van het internet, dan kies je voor Red. Beide abonnementssoorten zijn af te sluiten voor de looptijd van één of twee jaar.

Welke bundels kun je kiezen bij Vodafone?

Binnen de Start en de Red abonnementen heb je variatie in bundels. De Start abonnementen komen in:

  • Start M met 500 MB, 150 belminuten en onbeperkt sms’en
  • Start L met 1 GB, 150 belminuten en onbeperkt sms’en
  • Start XL met 2 GB, 300 belminuten en onbeperkt sms’en

En bij de Red abonnementen kun je kiezen tussen:

  • Essential: 5 GB, onbeperkt bellen, 100 belminuten naar EU en onbeperkt sms’en
  • Red: 15 GB, onbeperkt bellen, 100 belminuten naar EU en onbeperkt sms’en
  • Together: 40 GB, onbeperkt bellen, 100 belminuten naar EU en onbeperkt sms’en

Je moet er wel rekening mee houden dat je extra moet bijbetalen als je buiten je bundel komt. Gesprekken worden afgerond naar een minuut en data wordt afgerekend per KB. Naast de bundels kun je ook nog voor extra Blox kiezen. Dat zijn extra bundels en diensten, zal een BloX voor op reis. Bij Blox voor op reis koop je bijvoorbeeld nog 30 MB, 30 belminuten en 30 sms’jes erbij. Bovendien kun je 30 minuten lang gebeld worden zonder extra kosten.

Waarom moet je voor Vodafone kiezen?

Vodafone is een berouwbare provider met een degelijk en stabiel netwerk. Je kunt veel slimme extra diensten kopen zoals Blox voor op reis. Als je ook een Ziggo abonnement hebt op hetzelfde adres, dan krijg je allerlei extra’s. Je krijgt dubbele data, een extra tv-pakket naar keuze en een veilig online pakket. Bovendien krijg je ook extra korting per maand op een sim only Start abonnement en nog meer op een sim only Red abonnement. Nog meer voordeel heb je met Red Together . Dit is een bijzondere abonnementsvorm van Vodafone. Bij Red Together sluit één gezinslid een abonnement af waarbij hij 40 GB aan data krijgt. Daarna kan deze beheerder tegen een extra bedrag gezinsleden aansluiten met Red Together extra. Bij twee personen wordt de data al verdubbeld naar 80 GB en kun je vervolgens samen gebruik maken van deze super grote databundel. En als je dus ook nog een Ziggo abonnement hebt, krijg je geen 80 maar 160 GB aan data. Dus als je wilt zwemmen in je datategoed, dan kies je samen met je partner voor een sim only Red Together abonnement van Vodafone.

Scroll naar top