Tele2 is van origine een Zweeds bedrijf wat zich vooral op internet via vaste lijnen voor thuis richtte. Maar Tele2 heeft nu ook scherp geprijsde sim only abonnementen en bovendien een eigen 4G netwerk. Je kunt dus gebruik kunt maken van supersnel internet bij je nieuwe abonnement. En omdat je dat natuurlijk volop wilt doen biedt Tele2 ook als een van de weinige providers in Nederland een sim only abonnement met onbeperkt internet. Dat is toch een hele goede reden om voor een sim only abonnement van Tele2 te kiezen.

Welke abonnementen kun je kiezen bij Tele2?

Bij Tele2 kun je kiezen voor welke periode je een contract wilt afsluiten voor een sim only abonnement. Wil je een abonnement voor een jaar, voor twee jaar, of wil je een abonnement wat je elke maand kunt opzeggen? Dat is allemaal mogelijk. In vergelijking tot een sim only abonnement met de looptijd van twee jaar ben je met een eenjarig abonnement en met een maandelijks opzegbaar abonnement iets duurder uit. Het tweejarige abonnement van Tele2 is dus het voordeligst. Wil je overstapen van een andere provider naar Tele2 dan is dat heel eenvoudig. Je kunt aangeven dat je jouw nummer wilt behouden en Tele2 regelt dat je oude abonnement wordt afgesloten. Je betaalt bij Tele2 wel eenmalig aansluitkosten. Tele2 heeft ook een Kids abonnement met 1GB data en onbeperkt bellen naar 3 nummers in Nederland. Met dit aantrekkelijk geprijsde abonnement kun je jouw kind altijd bereiken, en weet je ook zeker dat je niet ineens voor onverwachte kosten staat.

Welke bundels kun je kiezen bij Tele2?

Wat bellen betreft zijn de keuzemogelijkheden bij Tele2 heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit 200 belminuten en sms’jes of unlimited bellen en sms’en. In internetbundels is er iets meer keus. Je hebt databundels van 1GB, 7GB, 20GB en unlimited GB’s. Je mag zelf bepalen hoe je de belbundels en de internetbundels combineert. Wat natuurlijk fantastisch nieuws is voor alle grootverbruikers van data is dat Tele2 echt onbeperkt internet biedt. Je krijgt elke dag een bundel van 5 GB, en als dat op is kun je kosteloos een BundelBooster activeren. Je kunt dus zorgeloos blijven internetten. De abonnementen van Tele2 zijn allemaal inclusief het gebruik van het super snelle 4G netwerk. En mocht je geen verbinding kunnen maken met het 4G netwerk van Tele2 dan kun je gebruik maken van het 3G netwerk van T-Mobile. Tele2 biedt niet veel extra diensten waar je jezelf op kunt abonneren, maar daarom is de prijs ook laag. Tele2 biedt een goed sim only abonnement zonder al te veel poespas.

Waarom moet je voor Tele2 kiezen?

Je kiest voor Tele2 omdat je supersnel en betrouwbaar onbeperkt internet wilt voor een voordelige prijs. Je hebt bij Tele2 bovendien ook de mogelijkheid om een sim only abonnement af te sluiten wat heel erg flexibel is. Je kunt het elke maand, verlagen, verhogen of helemaal opzeggen. Maar dat ga je waarschijnlijk toch niet doen, omdat je heel blij bent met je unlimited sim only abonnement.

Scroll naar top