T-Mobile is een van de grootste providers van mobiele telefonie in ons land, ondanks dat het van origine een Duits bedrijf is. In het begin van de eeuw heeft T-Mobile snel haar klantenkring enorm vergroot, doordat de provider Ben en Orange overnam en daarmee ook alle klanten van deze twee providers. T-Mobile heeft een eigen netwerk waaronder een 4G netwerk met landelijke dekking. En dat netwerk is volgens onderzoeksbureau P3 het beste netwerk van Nederland. Samen met de goede reputatie is heb je genoeg redenen om voor T-Mobile te kiezen.

Welke abonnementen kun je kiezen bij T-Mobile?

Bij T-Mobile kun je kiezen uit sim only abonnementen met een looptijd van één of twee jaar. T-Mobile biedt nog geen maandelijks opzegbare abonnementen aan. Daarnaast kun je kiezen uit Sim Only Go, Sim only Basis of Sim Only Stel Samen. Go is het meest uitgebreid en Basis is voldoende als je niet veel internet en belt. Bij het Stel Bij abonnement kun je eens per kalendermaand jouw abonnement bijstellen, in tegenstelling tot het SimOnly Basis abonnement. Als je een sim only abonnement afsluit betaal je wel een eenmalig bedrag aan administratiekosten, maar als je al klant bent bij T-Mobile en bijvoorbeeld overstapt van prepaid naar sim only dan hoef je deze administratiekosten niet te betalen. Bovendien kun je jouw abonnement in de hele EU gebruiken zonder extra kosten. Als je een Unlimited abonnement hebt, dan is de data die je buiten Nederland in de EU gebruikt gelimiteerd tot 18 GB.

Welke bundels kun je kiezen bij T-Mobile?

Een abonnement bij T-Mobile valt tot in de kleinste details te tweaken. Maar om het overzichtelijk te houden onderscheiden ze 5 verschillende bundels.
 1 GB, 120 minuten bellen, onbeperkt sms’en
 5 GB, 120 minuten bellen, onbeperkt sms’en
 10 GB, 120 minuten bellen, onbeperkt sms’en
 Unlimited: onbeperkt GB, onbeperkt bellen en onbeperkt sms’en
 Uit en Thuis: onbeperkt GB mobiel en thuis, onbeperkt bellen en onbeperkt sms’en Wat T-Mobile echt bijzonder maakt is het Unlimited abonnement. T-Mobile is een van de weinige providers die onbeperkt internet bij een sim only abonnement aanbiedt. Dus als je geen genoeg kan krijgen van YouTube of Netflix dan is dit abonnement echt wat voor jou. Als je data bundel op is kun je een extra bundel bijkopen. Doe je dat niet dan gaat de snelheid omlaag naar 64 KB per seconde.

Waarom moet je voor T-Mobile kiezen?

Natuurlijk moet je voor T-Mobile kiezen vanwege het netwerk wat als beste van Nederland uit de bus gekomen is. Bovendien heeft T-Mobile als een van de weinige providers in Nederland een sim only abonnement met onbeperkt internet. En heb je meerdere T-Mobile abonnementen op hetzelfde adres, dan krijgt elk abonnement ook nog eens extra korting op het maandbedrag. Nog iets bijzonders, T-Mobile heeft als één van de weinige providers in Nederland een spaarprogramma. Je kunt sparen voor extra beltegoed of voor verschillende leuke cadeaus. En spaarprogramma’s, daar zijn wij prijsbewuste Nederlanders natuurlijk gek op. Nog een goede reden om voor T-Mobile te kiezen.

Scroll naar top