Simyo is de bekendste sim only provider van Nederland. Deze provider is een dochter van KPN en maakt ook gebruik van het KPN netwerk voor mobiele telefonie. Simyo kan daarom haar klanten de kwaliteit van een A-merk leveren voor een scherpe prijs. De provider levert al 10 jaar naar tevredenheid van haar klanten sim only diensten van hoge kwaliteit. Dat Simyo een betrouwbare provider is blijft niet onopgemerkt. Daarom is het geen wonder dat de provider al meerdere malen prijzen heeft gewonnen voor haar klantvriendelijkheid, voor beste provider en voor het beste aanbod.

Welke abonnementen kun je kiezen bij Simyo?

Bij Simyo kun je kiezen uit een sim only abonnement met de looptijd van één jaar en een abonnement dat je elke maand kunt opzeggen. Het abonnement met looptijd van een jaar is voordeliger dan een abonnement wat je elke maand kunt opzeggen. Een sim only abonnement van Simyo kun je ook elke maand kosteloos aanpassen en je kunt het abonnement naar boven en naar beneden bijstellen. Dat geeft je de mogelijkheid om controle houden op je maandelijkse kosten, zodat je niet onnodig te veel betaalt voor een bundel die je niet gebruikt. Er zijn geen Simyo winkels. Je kunt dus alleen online een abonnement afsluiten. De simkaart wordt kosteloos naar je opgestuurd als je een abonnement afsluit, en ligt binnen 2 werkdagen in de brievenbus.

Welke bundels kun je kiezen bij Simyo?

Bij Simyo kun je kiezen uit verschillende bundels. Er zijn 3 belbundels. Je hebt de keuze tussen 100 minuten, 300 minuten of onbeperkt bellen. Wat internet betreft kun je kiezen uit 4 bundels, respectievelijk 1 GB, 2 GB, 4 GB en 8 GB. Je kunt zelf alle gewenste combinaties maken. Bovendien betaal je niet extra voor het gebruik van het 4G netwerk. Je betaalt wel eenmalige aansluitkosten. Gesprekken worden naar boven op een minuut afgerond en data wordt afgerond op KB’s. Je kunt resterend beltegoed of datategoed niet meenemen naar de volgende maand. Kom je boven je belminuten of datategoed uit, dan moet je extra bijbetalen of een extra bundel van 500MB erbij kopen.

Waarom moet je voor Simyo kiezen?

Simyo is een betrouwbare provider die al jarenlang goede producten aanbiedt en daar ook al meerdere prijzen voor gekregen heeft. Vooral de klantenservice van Simyo krijgt veel goede reviews. Je kunt een leuk voordeel verdienen door een vriend uit te nodigen om ook een sim only abonnement af te sluiten. Dan krijg je allebei een flinke korting op je maandelijkse kosten, en kun je wel heel voordelig met elkaar bellen. Daarnaast heeft Simyo nog Simyo Compleet. Als je bij KPN een Internet Thuis abonnement hebt, dan kun je je aanmelden voor Simyo Compleet. De abonnementen moeten wel op hetzelfde woonadres zijn afgesloten, maar hoeven niet op dezelfde naam te staan. Bij Simyo compleet wordt je bundel gratis verdubbeld. Je krijgt dus het dubbele aantal belminuten en MB’s voor dezelfde prijs. Dat is dus super voordelig. Zoals ze zelf zeggen, van Simyo wordt je een blije beller.

Scroll naar top