Simpel is een echte sim only provider. Ooit was het een dochteronderneming van T-Mobile maar sinds kort staat de provider weer op eigen benen. Maar de banden met T-Mobile zijn niet volledig verbroken want Simpel maakt nog steeds gebruik van hun supersnelle netwerk voor mobiele telefonie. Simpel is zoals de naam zegt, simpel in aanbod en in gebruik. Bovendien biedt Simpel het allergoedkoopste sim only abonnement wat er op de markt te vinden is. Als je voordelig uit wilt zijn, kies je voor Simpel.

Welke abonnementen kun je kiezen bij Simpel?

Bij Simpel kun je kiezen uit een sim only abonnement met een looptijd van één jaar of een abonnement van 2 jaar. Bij een sim only abonnement van Simpel hoef je niet extra bij te betalen voor gebruik van het 4G netwerk. Je hebt dus altijd supersnel internet. Je betaalt wel eenmalig een bedrag aan administratiekosten als je een sim only abonnement afsluit bij Simpel. Je kunt elke maand je abonnement naar boven en naar beneden bijstellen. Wel zo handig, dan kun je goed de kosten in de gaten houden te zorgen dat je niet te veel betaalt. Het bijzondere van een abonnement van Simpel is dat je niet achteraf maar van tevoren betaald. Simpel staat namelijk vooral bekend om het feit dat ze geen krediet check doen. Om ervoor te zorgen dat ze geen inkomsten mislopen betaal je vooraf in plaats van achteraf. Dat lijkt in het begin alsof je meer betaald, maar eigenlijk komt het op hetzelfde neer.

Welke bundels kun je kiezen bij Simpel?

Je kunt kiezen uit vijf verschillende bundels bij Simpel. Het voordeligste is het 4 GB plus onbeperkt bellen en 500 sms’jes pakket. Dit meest gekozen pakket heeft als enige van de vijf standaard onbeperkt bellen. Bij alle andere pakketten moet je bijbetalen voor onbeperkt bellen. De tijd die je belt wordt afgerond naar seconden, en niet naar een minuut. Je betaalt dus echt voor wat je belt. Dat geldt ook voor internetten, bij data wordt alles afgerond naar 1 KB per sessie. Je kunt bij Simpel ook tegen een extra bedrag een plafond instellen voor je maandelijkse kosten. Als je boven het plafond komt wordt al het bel- en dataverkeer dat
kosten met zich meebrengt geblokkeerd. Door het plafond kom je nooit voor onaangename financiële verassingen te staan. Ideaal als het gaat om een abonnement voor je kinderen. Je kunt beltegoed of datategoed niet meenemen naar de volgende maand. Als je niet alles hebt opgemaakt komt je tegoed te vervallen. Als je buiten de limiet van je bundel komt moet je wel extra bijbetalen voor belminuten en MB’s.

Waarom moet je voor Simpel kiezen?

Simpel maakt gebruik van het razendsnelle netwerk van T-Mobile. Dat is ook dit jaar weer als snelste uit de bus gekomen met een gemiddelde downloadsnelheid van 50 Mbps en een gemiddelde uploadsnelheid van 15 Mbps. Bovendien biedt het netwerk van T-Mobile ook een supergoeie dekking in heel Nederland. Simpel biedt vijf duidelijke bundels voor een scherpe prijs en heeft zelfs het goedkoopste sim only abonnement op de markt. Bovendien kom je door het instellen van een plafond nooit voor financiële verassingen te staan. Dus wil je geen gedoe, kies dan voor simpel.

Scroll naar top