Misschien wist je nog niet dat Lebara ook sim only abonnementen biedt. Lebara is natuurlijk al jaren bekend om zijn voordelige prepaid pakketten. Maar sinds kort biedt Lebara ook sim only abonnementen aan die net zo voordelig zijn. Lebara is vooral interessant als je vaak naar het buitenland belt. Voor een zeer aantrekkelijk tarief kun je internationaal bellen naar alle EU-landen en nog 17 andere landen als Turkije, Marokko, China, Canada en de Verenigde Staten. Lebara is ideaal als je veel familie en vrienden over de grens hebt. De sim only abonnementen zijn daarom ook vooral populair bij expats en immigranten. Maar door de aantrekkelijk prijzen voor internationale telefoongesprekken is Lebara zeker ook aantrekkelijk voor de zakelijke markt.

Welke abonnementen kun je kiezen bij Lebara?

Bij Lebara kun je kiezen tussen een sim only abonnement met een looptijd van 24 maanden of een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Het 2-jaarlijkse abonnement is op maandbasis voordeliger dan het maandelijks opzegbare abonnement. Alle abonnementen worden standaard uitgerust met 4G, zonder extra kosten. Je kunt eenvoudig en gratis je eigen telefoonnummer meenemen als je overstapt naar een Lebara sim only abonnement. Lebara zegt namelijk automatisch je oude abonnement bij de vorige provider voor je op. Overstappen van een Prepaid pakket van Lebara naar een sim only abonnement is helemaal eenvoudig. Je kunt je abonnement gewoon online bestellen, en meteen beginnen met bellen en internetten omdat je dezelfde simkaart behoudt.

Welke bundels kun je kiezen bij Lebara?

Bij Lebara kun je kiezen uit 2 GB, 5 GB, 7 GB of 10 GB aan data. Bij alle databundels krijg je standaard een onbeperkt bellen en sms’en bundel erbij. Dat geldt alleen niet voor de kleinste bundel van 2GB data. Daar krijg je 50 belminuten en 50 sms’jes bij. Als je boven de limiet van je bundel uitkomt moet je er rekening mee houden dat je extra moet bijbetalen. Wat Lebara echt interessant maakt is de Internationaal bundel. Voor maar een klein bedrag extra bovenop het maandbedrag kun je binnen je maandbundel bellen naar alle EU landen plus nog 17 andere populaire landen zoals Canada, Turkije, Zuid-Korea, China, India, de Verenigde Staten, Israël en Marokko. Dat is super voordelig in vergelijking tot andere internationale pakketten.

Waarom moet je voor Lebara kiezen?

Lebara maakt gebruik van het betrouwbare mobiele telefonie netwerk van KPN. Je profiteert dus ook van de optimale dekking en het snelle 4G netwerk. Ondanks dat Lebara vrij nieuw is op de sim only markt, heeft de provider al een jarenlange goede staat van dienst met prepaid pakketten. Je bent dus verzekerd van een betrouwbaar sim only abonnement. Als je kiest voor een maandelijks opzegbaar abonnement kun je als je wilt elke maand je abonnement beëindigen, maar de kans is groot dat je dat niet wilt. Want de allergrootste troef die Lebara in handen heeft is de mogelijkheid om spotgoedkoop naar het buitenland te bellen met het Internationaal pakket. Dat is toch een geweldige reden om voor een sim only abonnement bij Lebara te kiezen.

Scroll naar top