KPN is natuurlijk de bekendste provider in het rijtje. Ooit begonnen als Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie afgekort naar PTT, biedt KPN al sinds jaar en dag betrouwbare telefonie en internetdiensten. Hun motto is dan ook niet voor niets ‘Het netwerk van Nederland’. Bovendien is KPN in 2019 als beste mobiele provider uit de bus gekomen in de test van de Consumentenbond. Reden te meer om voor KPN te kiezen!

Welke abonnementen kun je kiezen bij KPN?

Bij KPN kun je kiezen uit abonnementen met de looptijd van 2 jaar, 1 jaar en een maandelijks opzegbaar abonnement. Het abonnement met 1 jaar looptijd en het maandelijks opzegbare abonnement zijn per maand iets duurder, waardoor het 2-jaarlijkse sim only abonnement van KPN dus het voordeligst is. Je betaalt wel eenmalig aansluitkosten voor een abonnement bij KPN. KPN biedt ook een Kids sim only abonnement, speciaal voor kinderen. Bij dit abonnement krijg je standaard 1 GB data en onbeperkt bellen en sms’en. Als de limiet van de databundel is bereikt, wordt automatisch de snelheid van de internetverbinding verlaagd. Dan weet je zeker dat je nooit extra kosten hebt en dat je jouw kind ten alle tijden kunt bereiken.

Welke bundels kun je kiezen bij KPN?

Bij KPN kun je uit verschillende bundels kiezen. Standaard krijg je onbeperkt bellen en sms- en, welke bundel je ook kiest. Denk je dat je helemaal niet zoveel sms’t, dan kun je het aantal sms’jes limiteren op 150 en krijg je korting op het maandbedrag. Wat betreft databundels kun je kiezen uit 2 GB, 5 GB, 10 GB en 20 GB. Helaas kun je alleen voor unlimited data kiezen als je ook Internet thuis hebt van KPN. Je kunt elke 31 dagen gratis je bundel naar boven of naar beneden aanpassen. Handig als je weet dat je bijvoorbeeld extra data of minder belminuten nodig hebt omdat je op vakantie gaat. KPN biedt ook de mogelijkheid om bij je sim only abonnement een Spotify Premium abonnement af te sluiten. Dat is natuurlijk ideaal als je vaak naar muziek luistert via je telefoon. Bij KPN reken je de tijd die je belt af per seconde, dat is wel zo transparant. Bij veel providers betaal je namelijk per minuut en wordt er bij verbruik van een gedeelte van een minuut naar boven afgerond. Je betaalt dan eigenlijk voor tijd die je niet hebt gebruikt.

Waarom moet je voor KPN kiezen?

Als je voor KPN kiest, kies je voor bewezen betrouwbaarheid en kwaliteit. Het 4G netwerk is snel en heeft een hoge landelijke dekking. En als het zo ver is staat KPN al in de startblokken voor 5G. Je kunt bij KPN elke maand van abonnement veranderen, ook tijdens een lopend contract. Uiteraard alleen als je voor een ander KPN abonnement kiest. En als je al een ander KPN of Telfort abonnement hebt op hetzelfde adres, krijg je met KPN Hussel nog meer extra korting. Dat geldt dus ook voor meerdere sim only abonnementen, bijvoorbeeld jouw abonnement en dat van je partner. Het is extra voordelig om KPN compleet af te sluiten. Dan kun je per adres onderling de data verdelen. Als dus het ene gezinslid nog een stuwmeer aan data over heeft terwijl de ander al dagen droog staat kun je eenvoudig de data overzetten via de gratis app. Dus als je nog niet overtuigd was, KPN is een betrouwbare keuze voor een sim only abonnement.

Scroll naar top