Hollandsnieuwe is een nieuwe provider die zich met veel tromgeroffel in 2011 introduceerde op de markt. De provider is een dochteronderneming van Vodafone, en maakt daarom ook gebruik van het mobiele netwerk van Vodafone. Deze provider richt zich vooral op sim only abonnementen en bood vanaf de lancering al scherpe aanbiedingen om te kunnen concurreren met de andere providers. Nog steeds is hollandsnieuwe één van de goedkoopste providers. Als je kiest voor een sim only abonnement van hollandsnieuwe dan sla je twee vliegen in één klap: je hebt een voordelig abonnement en een betrouwbaar netwerk. Wat wil je nog meer?

Welke abonnementen kun je kiezen bij hollandsnieuwe?

Bij hollandsnieuwe kun je kiezen uit een eenjarig of een tweejarig abonnement. Deze provider heeft op het moment nog geen maandelijks opzegbare abonnementen, maar wie weet komt dat nog. De tweejaarlijkse abonnementen zijn iets voordeliger dan je abonnementen met een looptijd van een jaar. Hollandsnieuwe is één van de weinige aanbieders die een duidelijk onderscheid maakt tussen de zakelijke markt en consumenten als het gaat om sim only abonnementen. De prijzen voor zakelijk gebruik liggen nog iets lager. Het kan dus interessant zijn om voor een abonnement bij hollandsnieuwe te kiezen als je een ondernemer bent.

Welke bundels biedt hollandsnieuwe?

Hollandsnieuwe houdt van helderheid, en dat zie je terug in het aanbod van bundels. Je kunt eigenlijk uit 4 verschillende sim only bundels kiezen:

  • 1000 MB’s/belminuten/Sms’jes
  • 2000 MB’s/belminuten/Sms’jes
  • 4000 MB’s/belminuten/Sms’jes
  • 6000 MB’s/belminuten/Sms’jes


Bij hollandsnieuwe werkt een bundel net even iets anders. Als je de bundel van 2000 MB’s/belminuten/Sms’jes kiest, krijg je eigenlijk 2000 credits. Je kunt zelf bepalen of je die credits opmaakt aan bellen, sms’en of internetten. Eigenlijk is het dus een heel flexibel abonnement.

Want als je de ene maand meer belt dan dat je van het internet gebruik maakt, hoef je niet meteen je bundel aan te passen. Overigens kan het aanpassen van je bundel op elk gewenst moment. Je kunt de bundel naar boven maar ook naar beneden aanpassen. Mocht je echt veel bellen kun je ook een extra onbeperkt bellen en sms’en bundel erbij afsluiten. De optie 4000 MB’s/belminuten/Sms’jes is de meest gekozen bundel. Overigens kun je alleen de 1000 MB’s/belminuten/Sms’jes bundel kiezen als je overstapt van een ander hollandsnieuwe abonnement of als je een sim only abonnement van hollandsnieuwe verlengt.

Waarom moet je voor hollandsnieuwe kiezen?

Hollandsnieuwe biedt scherp geprijsde sim only abonnementen en een betrouwbaar netwerk. Doordat je zelf kunt bepalen waar je de credits aan opmaakt en met de gratis app het abonnement op elk moment kunt aanpassen naar meer of minder credits, is het één van de flexibelste abonnementen op de markt. En met de extra onbeperkt bellen en sms’en bundel weet je zeker dat je naar hartenlust met iedereen kunt telefoneren.

Je betaalt bij hollandsnieuwe geen aansluitkosten, en je kunt nooit ongemerkt over je bundel limiet heen gaan omdat je tijdig een waarschuwing krijgt. Hollandsnieuwe zakelijk is bijzonder aantrekkelijk geprijsd voor ondernemers. Maar ook als gewone consument valt er nog meer voordeel te behalen. Als je ook klant bent van Ziggo krijg je 1000 MB’s/belminuten/Sms’jes gratis.

Scroll naar top