Ben is een provider van mobiele telefonie die gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile. Dat betekent dat je met je Ben abonnement hetzelfde razendsnelle en stabiele 4G netwerk kunt gebruiken als T-Mobile. En dat voor een voordelige prijs. Ben is al jaren een berouwbare en goedkope provider, waar veel mensen erg tevreden over zijn. Reden te meer dus om Ben te overwegen als je van plan bent om een sim only abonnement af te
sluiten.

Wat voor abonnementen kun je kiezen bij Ben?

Bij Ben kun je kiezen uit een abonnement met de looptijd van 2 jaar of een abonnement wat je elke maand kunt opzeggen. Een abonnement dat maandelijks opzegbaar is biedt natuurlijk veel flexibiliteit, omdat je het elke maand kunt beëindigen of aanpassen. Maar je betaalt wel voor die flexibiliteit, alhoewel Ben dan nog steeds voordeliger is dan de meeste andere providers. Als je vindt dat je goed zit bij Ben, dan kun je er ook voor kiezen om een 2-jarig abonnement af te sluiten. Je zit er dan wel 2 jaar aan vast, maar het is een stuk goedkoper dan een maandelijks opzegbaar abonnement.

Welke bundels biedt Ben?

Bij Ben kun je kiezen uit sim only zonder internet en sim only met mobiel internet. Wat de belbundels betreft kun je kiezen uit 300 belminuten en 300 sms’jes, 500 belminuten en 500 sms’jes of onbeperkt bellen en onbeperkt sms’en. Bij de databundels kun je kiezen uit 500 MB, 1500 MB, 3000 MB, 5000 MB en 7000 MB. Je kunt zelf alle mogelijk combinaties maken met belbundels en internetbundels zodat je de bundel kunt samenstellen die helemaal bij jouw bel- en surfgedrag past. De meest gekozen belbundel bij Ben is de 300 minuten bundel, en de meest gekozen databundel is 1500 MB. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een abonnement af te sluiten zonder databundel, maar als je dan toch van het internet gebruik maakt betaal je per MB. En dat kan al snel vrij prijzig worden. Bedenk daarom goed van tevoren welke bundel van Ben helemaal bij jou past.

Waarom moet je voor Ben kiezen?

Een sim only abonnement afsluiten bij Ben is een goede keuze. Ben is een betrouwbare provider die al heel wat jaren een goede reputatie heeft opgebouwd. Uit reviews blijkt ook dat Ben snelle en duidelijke service biedt. Bovendien is het één van de meest voordelige providers. Ben rekent overigens ook geen aansluitkosten als je een abonnement afsluit. En je kunt gratis je eigen telefoonnummer meenemen. Als je een abonnement hebt bij Ben maak je gebruik van het stabiele T-Mobile netwerk met een hele hoge dekkingsgraad. En je kunt bij databundels vanaf 1500 MB ook voor het supersnelle 4G netwerk kiezen. Dan heb je dus een snelle internetverbinding voor een hele scherpe prijs. Een ander voordeel is dat Ben maandelijks opzegbare sim only abonnementen aanbiedt. Dat maakt een abonnement bij Ben heel flexibel omdat je altijd het abonnement kunt opzeggen of wijzigen. Aan studenten heeft Ben ook gedacht. Je maandelijkse abonnementskosten worden pas nadat DUO is gestort van je rekening afgeschreven. Reden te meer dus om voor een sim only abonnement van Ben te kiezen.

Scroll naar top