Stel zelf je sim only abonnement samen bij T-mobile

T mobileT-mobile heeft een nieuwe lijn sim only abonnementen geïntroduceerd. Bij deze abonnementen heb je als klant de mogelijkheid om zelf je sim only pakket samen te stellen. Het doel van T-mobile is om klanten ook op gebied van sim only abonnementen vrijheid van keuze te geven. Je kiest zelf de onderdelen die je wilt opnemen in het sim only pakket. Uiteraard betaal je alleen voor de onderdelen die je hebt uitgekozen. Wil je geen databundel? Dan betaal je daar ook niet voor!

Het basisabonnement van T-mobile biedt onbeperkt internet. Dit is dan wel op een snelheid van slechts 64 kbps. Je kunt ook onbeperkt SMS’en en gebruik maken van het 4G netwerk van T-mobile. Vanuit dit basisabonnement kies je onderdelen die je wilt toevoegen. Je kiest het aantal belminuten en aantal MB dataverkeer waar je gebruik van wilt maken. De abonnementen zijn slim ingedeeld in dataverkeer en aantal belminuten die je wenst te verbruiken.

Extra mogelijkheden bij je sim only abonnement

Zoals bij alle T-mobile abonnementen heb je de mogelijkheid om extra opties toe te voegen aan je abonnement. Zo kun je gebruik maken van de Deezer muziekservice, voordeel krijgen op bellen in het buitenland of zes nummers kiezen waar je onbeperkt mee kunt bellen, buiten je bundel om. Als je met de nieuwe abonnementen buiten je bundel belt, dan betaal je per seconden. Ben je niet tevreden over je abonnement? Je kunt maandelijks de samenstelling van je abonnement aanpassen. Op deze manier betaal je nooit te veel voor je abonnement. De nieuwe abonnementen zijn sinds 13 mei beschikbaar bij T-mobile. Vergelijk nu al dit sim only abonnement met abonnementen van andere aanbieders op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *