Onbeperkte sim only’s zijn onderweg

robin mobileVanmorgen hebben we op de redactie het nieuws gekregen dat er een nieuwe sim only provider de Nederlandse markt gaat betreden. Het gaat hier om “Robin Mobile” ze gaan een sim only abonnement aanbieden voor € 39,95 per maand. Hiervoor kun je onbeperkt; bellen, smsen en internetten.

De nieuwe abonnementen zullen vanaf 1 juni online te bestellen zijn en uiteraard gaan we deze abonnementen ook in onze vergelijk-module opnemen. De provider gaat gebruikmaken van het netwerk van KPN heeft oprichter Wilfred Rottier ons laten weten. Wilfred Rottier is onder andere de persoon geweest achter de oprichting van Ortel Mobile.

Robin Mobile

De naam “Robin Mobile”  komt vanuit de films van Robin Hood. Robin Mobile wil de telecommarkt openbreken met heldere tarieven en een transparante structuur. Ze willen het volk niet langer benadelen met lange contracten en dure buiten de bundel tarieven aldus Rottier.

Concurrentie

De concurrentie is niet direct gericht op andere bestaande providers als: KPN, Vodafone of T Mobile. Het is meer gericht op de transparantie van de telecommarkt. Er zijn nu meer dan 1000 verschillende combinaties mogelijk met verschillende bundels voor bellen, sms’en en internetten. Deze combinaties worden bij Robin Mobile gemakkelijk. Er wordt 1 abonnement verkocht waarmee je alles kan doen en geen rekening meer hoeft te houden met duurdere tarieven op het moment dat je buiten de bundel belt, internet of sms’t.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *