Houd vanaf nu je data bij met de T-Mobile app

T-Mobile sim onlyT-Mobile biedt aan haar klanten al enige tijd een smartphone applicatie om bel- en sms-gedrag bij te houden. Regelmatig komt er een update uit voor deze applicatie. Sinds kort is er een interessante nieuwe update uitgekomen voor mensen die gebruik maken van een databundel. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om een overzicht van het datagebruik te raadplegen in de applicatie van T-mobile. Hiermee volg T-Mobile het voorbeeld van andere aanbieders, die al langere tijd de mogelijkheid bieden om dataverbruik via een mobiele applicatie te checken.

Een uitgebreide applicatie

De T-Mobile applicatie bevat al een groot aantal functionaliteiten die het leven van mobiele telefoongebruikers gemakkelijker maakt. Andere providers leverden via hun mobiele applicatie al de mogelijkheid om dataverbruik bij te houden. Vanaf nu is dit ook mogelijk via de T-Mobile app, die onder andere in de Play store en de App store van Apple te downloaden is. De applicatie is volledig gratis te downloaden. De applicatie is voor alle klanten van T-Mobile te gebruiken, dus ook voor mensen die een sim only abonnement bij T-Mobile afnemen.

Ook andere providers zijn druk bezig hun applicaties te updaten met nieuwe functionaliteiten. Uiteindelijk hebben de klanten hier profijt van. Dit geldt zowel voor klanten met een sim only abonnement, als klanten met een regulier abonnement of een prepaid kaart. Verwacht in de toekomst daarom alleen nog maar inzicht in je data-, sms- en belminuutverbruik. Het inzicht dat je hierdoor krijgt gaat je alleen maar verder helpen om het juiste abonnement bij je mobiele telefoon uit te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *