Hi

Hi abonnementen zijn op dit moment niet meer beschikbaar, alle abonnementen zijn overgegaan naar KPN sim only abonnementen.

Bij de keuze voor een Hi sim only abonnement kun je van verschillende opties gebruik maken om zo een geheel op je mobiel gedrag afgestemd abonnement af te sluiten. Zo heb je de mogelijkheid om uitsluitend voor belminuten te kiezen of alleen een internetbundel af te sluiten. Uiteraard behoort een combinatie van Hi sim only bundels eveneens tot de mogelijkheden. Bij alle Hi sim only abonnementen maak je gebruik van onbeperkt whatsappen, tweeten en posten zonder dat er bij je databundel extra kosten in rekening worden gebracht. Naast de verschillende abonnementen heb je ook nog de keuze om extra opties in de vorm van voordeelbundels toe te voegen.

Hi sim only vergelijken

Bij een Hi sim only abonnement worden voor de minuten en dataverbruik uiteenlopende opties aangeboden. Zo heb je ook de keuze om geen belminuten te kiezen, waarbij je vervolgens een vast bedrag per belminuut of sms betaalt. Met betrekking tot de internetbundels zijn er diverse opties, zoals het onbeperkt online berichten versturen bij het Hi sim only medium abonnement. Bij de internetbundel Hi XL kun je gratis bellen van Hi naar Hi en krijg je gratis Hi Spotify Premium erbij. Buiten de belbundel bellen wordt afgerekend per seconde met een minimum van een minuut.